2016-03-24 08:31:36• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika - Ma új emberek léphetnek az életébe

Napi horoszkóp március 24-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez egy kicsit megnehezíti az életét. Ma biztosan többször is tapasztalni fogja, hogy zsémbes és elégedetlen emberek keresztezik az útját. A bosszankodással sajnos nem segít ezen… Az este már nyugodtnak ígérkezik.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Csütörtökön a Hold a Mérleg jegyében áll, szemben az Uránusszal. Ma új emberek léphetnek az életébe, mert most nagyon pozitív a kisugárzásra. Ideális ez a nap az ismerkedésre!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll. A családtagjai nagyobb figyelmet igényelnek öntől, mint egyébként. A szavaival, tanácsaival segítheti őket. Este viszont ön kaphat valakitől egy jó ötletet a problémái rendezésére.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Ma történhet valami, ami az egész napját a feje tetejére állítja. Ön azonban kiegyensúlyozott, és az ösztönei megmutatják a helyes utat. Egy családi találkozó nagyon jól fog sikerülni.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez kedvez önnek. Most különösen harmonikus állapotban van, testi, lelki és szellemi szinten is. Akadályokra ma is számíthat, ám ön remekül állja a sarat.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll. Most a családját is érintő kérdések kerülhetnek a figyelme központjába. Tisztázhat egy konkrét esetet, ami nagy megkönnyebbülést jelenthet az ön számára. Délután érdekes újdonságokról szerezhet tudomást.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Mérleg jegyében áll, de szemben a Nappal. Kerülje a megerőltető munkát, kímélje magát, amennyire csak lehet. A stressz ma fejfájást, migrént, szédülést is kiválthat. Ha ilyen tüneteket érez, az annak a jele, hogy nagyon elfáradt. Este menjen korábban aludni.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ez kedvez önnek. Vidám hangulata átragad másokra is. Ebédidőben valaki tanácsot kér öntől, ezt nem szabadna megtagadnia. Hálás lesz érte az illető.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold a Mérleg jegyében áll, szemben a Nappal, a Mars a Nyilas jegyében maradt. Ezek a bolygóállások erőtlenné teszik, nehezen veszi fel a tempót, pedig új kihívásokkal kell ma szembenéznie. A munkahelyén egy kollégának szüksége van a segítségére.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Mérleg jegyében áll, a Jupiter még mindig jól kapcsolódik a Szaturnuszhoz. A problémák mintegy varázsütésre megoldódnak, valami csodálatos dolog történhet, talán elsőre el sem hiszi, hogy igaz mindez. A délutánt lehetőleg töltse a párjával!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Hold a Mérleg jegyében áll, ettől függetlenül nem mondható el önről, hogy csúcsformában lenne. Kicsit gyengélkedik, az egészségére jobban kellene vigyáznia, kímélje magát. Gondolkodjon el azon, hogyan javíthatna a közérzetén és a fizikai erőnlétén. Ha kell, változtasson a szokásain.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Mérleg jegyében áll, és támogatja önt abban, hogy tisztázza a félreértéseket a párjával. Ne dédelgesse a sérelmeit, azzal csak elmélyíti a konfliktust.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: